18-06-13

Vroeg vertrokken ....

Het eerste wat we vandaag gedaan hebben is naar buiten gekeken ...blauwe lucht. Het weerbericht heb ik gelaten voor wat het was, wedden dat we voor de komende dagen mooi weer voorspeld krijgen ? Ik begin mij stilaan ook een idee te vormen waaruit het werk van de Spaanse Frank de Boosere bestaat... In ieder geval vroeg opstaan !

Geen ontbijt vanmorgen in de sobere "hostal" en dus werd het ontbijten langs de fiets met wat ons nog over bleef aan fruit, wat brood en peperkoek. Vroeg vertrekken was trouwens de boodschap, want we moesten kost wat kost verhinderen dat de wind ons zou parten spelen op de Cebreiro en op die manier de moeilijkheid zou vergroten. Onze gok was juist. De ganse beklimming hebben we in de luwte kunnen fietsen.

Tijdens de klim was er de ontmoeting met Paco image.jpg en zowaar Daniël en Isabella image.jpgvan gisterenavond! We verbazen er ons telkens over hoe snel die stappers via afgekorte wegen vooruitkomen.

Boven op de Cebreiro kregen we prachtige vergezichten image.jpg .....image.jpg en de indrukwekkende bloemenpracht blijft zeer dominant het traject afbakenen image.jpg

Nu bevinden we ons in Samos (ook niet de naam van een Grieks eiland ?) ... Weer niet gekozen voor de Albergue (80 bedden in 1 ruimte !) .. Wel mooi (privacy 0) image.jpg ... image.jpgMaar opnieuw voor een sobere "hostal" en de prijzen blijven dalen ...

Commentaren

Indrukwekkende beelden, Roger, indrukwekkend wat jullie doen... !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 18-06-13

Reageren op dit commentaar

Wat een prachtige landschappen en geen last van de buren. Bij de andere foto kan je de bloemen bijna ruiken!!

Gepost door: Marie-Hélène | 18-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.