11-06-13

Fromista.

Het werd vandaag een rit van 78 km langs eindeloos lijkende wegen. Wind pal op kop. Dat betekent zwoegen en vooral,het beuken van de wind trotseren. Het eindeloos gezoem van de wind in je hoofd maakt je half doof en werkt erg vermoeiend. We zitten op minder dan 500 km van Santiago de Compostela. Met nog 10 fietsdagen voor de boeg. Ons traject kruist regelmatig het traject van de stappers.... Waar we nauwelijks het pad van andere fietsers kruisen, is de aanblik van die stappers echt impressionant image.jpg . Ik hoop met de foto een idee te kunnen geven. Let ook op de eenvoudig geschilderde gele pijl die voor de stappers de weg naar Santiago aanwijst. Ik ontmoette tijdens het fietsen Guillermo.... image.jpg hij jogt het traject tussen Burgos en Compostela. Alleen tijdens een beklimming stapt hij. Dagelijks jogt hij een afstand van 50 km. Zo loopt hij dus 11 marathons achter elkaar. image.jpg

500 km voor het einde. Een ogenblik om familie, vrienden en kennissen te bedanken voor hun morele steun. Stephane en ik keken er dagelijks naar uit. Ook een absoluut grote dank voor iedereen die financiëel steunde ten voordele van Plan International. Alle steun blijft welkom. Enkele km en euro's kunnen echt het verschil maken.

Zie onder albums - "ten voordele van plan International"

Commentaren

Ik hoop dat je de volledige afstand/som van 2500 km/Euro bij mekaar krijgt voor de kinderen van Plan. Je hebt er echt voor gezwoegd. groetjes, ida

Gepost door: ida | 11-06-13

Reageren op dit commentaar

'k Blijf ook de laatste 500 km. volgen !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 11-06-13

Reageren op dit commentaar

het einde komt dichterbij, volhouden en al heel goed gedaan
Jean en Rita

Gepost door: Jean en Rita | 11-06-13

Reageren op dit commentaar

Het einddoel is in zicht ! Maar....vergeet niet van deze laatste mooie fietsdagen te genieten. Groetjes
Odette Smets

Gepost door: Odette Smets | 11-06-13

Reageren op dit commentaar

Hey Roger,

Ook An en ik hebben intussen je indrukwekkende blog van de voorbije weken/dagen gelezen. Het kriebelt om ooit ook de tocht te doen.
Proficiat alvast met de tot nu toe geleverde prestatie!!! En nog veel plezier voor de volgende dagen... Het begint al af te korten. Je kilometers van morgen worden alvast door ons gesponsord!
PS. In jouw oud huis zullen binnekort 2 kindjes wonen :-)

Gepost door: Maarten | 12-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.