03-06-13

Oloron Sainte Marie en bijna 35kg zware fietsen !

Vanmorgen vertrokken bij René Pepin. image.jpg Speciale man - ik geloof dat hij wereldkampioen F1 is ... Op PC. Onvoorstelbaar - en een echte gezondheidsmaniak. Uitzonderlijk vriendelijk en gastvrij.

Ik was vandaag in de korte rit niet te houden.... Stephane heeft nogal gas moeten geven om me te volgen in de hellingen en in het laatste rechte stuk van 20 km naar Oloron Sainte Marie - zonder wind dit keer, en zo vlak als een biljart, dacht ik een ogenblik dat ik vloog. (Stephane weet niks van de pillen die ik van René vanmorgen gekregen heb) . Alleen een laatste helling van veel te veel procenten in het stadje Oloron zelf was er te veel aan. Dus geen ritwinst !

Oloron Sainte Marie is een naam als een klok voor de compostelagangers die de Pyreneeën willen oversteken - maar niemand te zien van die mannen en het stadje zelf oogt wat in verval - onverzorgd - spijtig. Je vindt er niet één fatsoenlijk restaurantje.

Morgen trekken we de bergen in. Het echte werk gaat nu beginnen. Je wordt hier om je oren geslagen met wegwijzers met namen als Pau - col du Tourmalet - col d'Aubisque en Wij zitten hier met een fiets van bijna 35 kg ....

Commentaren

Hahaha..., nog een pilletje voor morgen, Roger ?!
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 03-06-13

Reageren op dit commentaar

...prestatiedrang is echt iets voor mannen denk ik dan...richting kust zijn er toch minder bergen...de vorm zal er wel zijn zeker...het zal nog mooier worden geniet maar...tot morgen ?
rené

Gepost door: rené vanoirbeek | 03-06-13

Reageren op dit commentaar

kan je niet een beetje van je natte spullen achterlaten, vermits het niet meer regent!! De badmintonners leven met je mee en volgens je laatste berichten zit de vorm er dik in. Houden zo!

Gepost door: Marie-Hélene | 03-06-13

Reageren op dit commentaar

Nog heel veel moed voor morgen in de bergen Roger...

Gepost door: Rita | 03-06-13

Reageren op dit commentaar

We blijven je volgen.. wat een prestatie... nog veel goeie moed en kracht jullie gaan t halen.
Groetjes Lava

Gepost door: diane | 04-06-13

Reageren op dit commentaar

Veel succes in de bergen!!!

Gepost door: Dorien en Nick | 04-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.