30-05-13

Einde van week 3 !

Op een bepaald ogenblik, tijdens het laatste deel van de trip vandaag, heb ik Stephane toegeroepen... "Morgen nog van dit weer en ik vertrek niet meer. Ik wacht op beter"

De dag begon met ons vertrek uit het zeer aangename hotelletje Jean XXII. De stad Cahors (20.000 inwoners slechts!) kende zowaar een fietswinkel. Dus even wat zaken gaan rechtzetten. Het was dan ook al behoorlijk laat toen we de stad achter ons lieten . Het was de ganse dag weer grijs, grauw... Zo een weer, als je thuis bent stook je je houtkachel of open haard. Tussendoor werden we getrakteerd op wat regenbuien, maar de temperaturen zakten niet echt volledig weg zoals eerder gebeurde. Dan, de laatste 2 uren is het beginnen gieten.... Het wordt wat deprimerend moet ik toegeven. Kletsnat zijn we uiteindelijk in een chambres d'hôtes terecht gekomen, met een Ierse uitbaatster. Er zijn wat probleempjes : bvb we krijgen slechts uit 1 van de 3 radiatoren warmte - de andere 2 staan geblokkeerd.

De suggestie om de trips in afstand aan te passen is een prima idee .... Alleen, je slaapt hier niet waar je wil, maar waar je kan. Dat betekent dat er soms afstanden moeten overbrugd worden.

Morgen wordt er regen voorspeld.

Commentaren

...minder ver is ook vooruit Roger, het wordt beter op korte termijn...het kan niet anders...groetjes van rené

Gepost door: rené vanoirbeek | 30-05-13

Reageren op dit commentaar

Oeps..., commentaar is verdwenen...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 31-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.