20-05-13

Moeilijkste dag

Ik ben er me van bewust dat dit geen schoonheidswandeling wordt. De combinatie wind, afstanden, hellingen en het uitermate slechte weer maken er geen pleziertocht van. Vandaag 65km in een ijs aanvoelende regen verder geploeterd. Vanaf ons vertrek tot waar we nu zijn heeft het onophoudelijk geregend, tussendoor waren er ook nog eens echte stortbuien, Je ziet geen mensen op straat, iedereen vlucht binnen. We hadden het plan een bezoek te brengen aan het lichaam van Bernadette Soubirous in Nevers, maar waren zo verkleumd dat we het niet aandurfden een pauze in te lassen. Bij de bakker snel even langslopen en een ongezond broodje eten, buiten, snel. Natuurlijk kunnen we overwegen om even te pauzeren en misschien moeten we dat wel als de situatie aanhoudt. Want je mag niet vergeten, we naderen de uitlopers van het centraal massief, dat betekent klimmen.... Klimmen naar 500 meter en meer. Dat betekent ook dat de temperatuur nog gaat zakken, daar mogen we echt niet aan denken .... Ook technische pech blijft voor wat ongemakken zorgen.... Ik heb gisteren een deel van mijn versnellingen afgedankt en vandaag is Stephane nog eens lek gereden (ik verdenk hem ervan dat hiij dat graag doet) . We hadden wel het enorme geluk dat dit gebeurde op 2km van ons doel. Op een bepaald ogenblik passeerden we een prachtig aquaduct over de Loire, ik wou absoluut een foto maken,maar onmogelijk door de felle regen .

Commentaren

't Zit jullie écht niet mee, Roger... Zelfs moeilijk om van hieruit te reageren...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 20-05-13

Reageren op dit commentaar

Maar Roger toch, je schreef dat dit de moeilijkste dag is, ik hoop het echt voor jou...maar nu komen er weer grote hellingen aan en dan dat verschrikkelijk slecht weer...ik heb zo met jou te doen...
Veel liefs!

Gepost door: Rita Bogaerts | 20-05-13

Reageren op dit commentaar

Maar Roger toch, het loopt wel anders dan de meesten het zich voorstellen, hé. Dit ellendig weer ... We duimen hier dat het eindelijk omslaat, maar de meteo lijkt wel op een voorspelling voor eind november! Moed houden,hé, dit kan niet blijven duren.Groetjes van de badmintonners!

Gepost door: Marie-Hélène | 20-05-13

Reageren op dit commentaar

...geloof me, dit blijft niet duren, overwin dat kleine gebergte daar voor U en dan schijnt de zon...na een paar dagen is de ellende vergeten, maar goede moed houden wat er ook gebeurt...groetjes van rené

Gepost door: rené vanoirbeek | 20-05-13

Reageren op dit commentaar

Door de moeilijkheden, krijgt het avontuur dat extra. Ook de verbinding met het thuisfront ervaar ik alsof we allemaal samen dit proberen te overwinnen. Echt héél speciaal .... En ! Een vriendin diie meeleest heeft me ooit gezegd : " Hendrickx 't es nog noeit blaaiven reigenen " .

Gepost door: Roger Hendrickx | 20-05-13

Reageren op dit commentaar

We blijven je met veel aandacht volgen.. hou de moed erin, er komen betere tijden..
Groetjes diane

Gepost door: diane/LAVA | 21-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.