11-05-13

Vandaag geleerd .

Voor onze trip naar Santiago de Compostela beschikken we over "roadbooks" - 3 stuks in totaal die een gedetailleerde beschrijving geven van het te verwachten traject. Alleen, we zitten nog niet op dat traject. Dat duurt nog even, te verwachten is dat we er overmorgen op aansluiten .... Dat moet het probleem van "weg zoeken" aanzienlijk vergemakkelijken. . Voorlopig is het behelpen met - kaarten - mensen vragen - gps - en naar de zon kijken lijkt me een goede suggestie ;-)) De Ardense heuvels zijn nijdig, steil, energie verslindend. Laat je trots maar vast thuis. Als het duwen op de trappers niet meer werkt en een kleiner verzet niet voorhanden is, wordt het heel eenvoudig : duwen van fiets. Het ging ook vandaag wel weer eens mis. Een afdaling te veel (een klim extra) - een pad langs de Houyoux , werd een modderpoel langs de Houyoux (terugkeren extra) en de spieren hadden gisteren duidelijk extra overuren gepresteerd. Toen er dan ook rond 15u30 een charmant hotelletje opdook in Gedinne was de beslissing snel genomen. 16u is trouwens het tijdstip waarop de zoektocht naar overnachting start. Vandaag geleerd : - gpssen zijn echt niet te vertrouwen. - als je de weg vraagt, vraag het dan aan 3 mensen (2 is niet voldoende) - hou er rekening mee dat vrouwen het echt moeilijk hebben met het verschil rechts - links - alle wegen in de Ardennen lopen omhoog.... - vertrouw geen padjes langs rivieren (als je fietst) Vandaag ontmoet : Niemand gaf thuis vandaag. Mijn e-mails zijn opnieuw ok. Oef.

Commentaren

Gepost door: Ida | 11-05-13

Reageren op dit commentaar

Blijkbaar komen mijn emoticons niet door, wou alleen maar zeggen: :.)) groetjes ida

Gepost door: Ida | 11-05-13

Reageren op dit commentaar

Je wist toch op voorhand dat het alleen omhoog ging gaan en evenveel omlaag allez ik dacht toch dat je dat wist ma bon veel geluk

Gepost door: Ruben | 11-05-13

Reageren op dit commentaar

...ha zo Roger dan ben je nog niet echt op de rechte weg zonder roadbook...dat duwen zal zeker nog gebeuren, slenteren is ook plezant en dan weer wat 'afwaarts' genieten...het kan mooi zijn, geniet er van...tot morgen..
rené

Gepost door: rené vanoirbeek | 11-05-13

Reageren op dit commentaar

Weet dat uiteindelijk alle (ook moeilijk !) wegen naar Compostella leiden (lijden ?).
Heel veel geluk voor morgen, en voor nu een goede nacht.
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 11-05-13

Reageren op dit commentaar

Roger we moeten je bewonderen voor wat je doet het is toch een heel avontuur,en vinden het fijn dat we je met deze kunnen volgen . Gr. Luc en Elvira

Gepost door: Luc Verbeek | 11-05-13

Reageren op dit commentaar

Gerda vraagt of je voldoende Voltarengel bij hebt!! Alle begin is moeilijk en het zal zeker wel vlotter gaan! Allez, dat wensen we je zeker toe!
Groetjes,
Gerda & Gerda

Gepost door: Carl Brike | 12-05-13

Reageren op dit commentaar

vandaag dan Frankrijk binnen duiken en de eerste grens wordt overschreden!

Gepost door: andré | 12-05-13

Reageren op dit commentaar

Om deze eerste grens te vieren sponsoren we een etappe van 60 km, en bij de volgende grens (Spanje) nog eens! Courage (op zijn Truins uigesproken).

Gepost door: Ida | 12-05-13

Reageren op dit commentaar

Zo zie je maar, je bent nooit te oud om te leren. Een mens zou haast vergeten dat als je GPS het niet weet,je ook de weg kan vragen aan mensen die je ontmoet. Wat een geluk dat je de autostrade niet hebt genomen.

Gepost door: Ivan Somers | 12-05-13

Reageren op dit commentaar

Hallo mannen , hou er de moet in, wij duimen voor je,
dikke knuffel.
Francis en Christa en kinderen

Gepost door: Francis en Christa | 13-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.